Wat begonnen is met een commercial voor hun eerste bier is uitgegroeid tot een mooie samenwerking waar we volledige branding en content marketing voor het ‘nooit saaie’ biermerk Dutch Bargain doen.
Voor het tegendraadse en avontuurlijke biermerk bouwen wij als een collega mee aan de toekomst. Ontwikkelen wij nieuwe producten, geven deze vorm en creëren een strategie voor release. Verzorgen wij communicatie op socials in elke vorm. Houden wij trends in de gaten en spelen hier op in. Zitten wij aan tafel niet alleen als collega maar ook als vriend. Ook denken wij (geen straf ????) mee aan nieuwe bier recepten. Volg op deze pagina onze reis met Dutch Bargain, hoe wij samen hun merk iconisch maken.
De samenwerking was gestart en er was werk aan de winkel. De brouwerij was aan het groeien en had ondersteuning nodig om dat nog in een versnelling hoger te doen. We vertrokken van hun huidige branding die al herkenbaar was bij het publiek. Het door-ontwikkelen van wat er was en dat lichtelijk aanpassen was een uitdaging. Daarnaast zijn we gaan kijken naar verdere toepassingen en een brand-book creëeren zodat alle keuzes vastlagen. Van bierviltjes tot taphendels en van auto bestickering tot een nieuwe website, we hebben het allemaal gedaan.

You may also like

Back to Top